Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

EFM banner

EFM Magazine

EFM Magazine is een zakelijke nieuwsbrief en verschijnt elke week in digitale vorm. 
Het doel is het verstrekken van objectieve, duidelijke en goed bruikbare informatie voor werkgevers, werknemers, ondernemers, zelfstandigen en andere professionals.

Vanaf augustus 2012 verscheen EFM Magazine elk kwartaal in gedrukte vorm. Na vier succesvolle jaargangen, zijn we met ingang van februari 2016 een nieuw pad ingeslagen. Vanaf nu bestaat EFM Magazine in digitale vorm en is het helemaal gratis voor de lezer! 


Benieuwd naar de nieuwsbrief?

Bekijk hier een voorbeeld!

 
Concept
We werken met een uniek concept. Uniek in die zin dat wij informatie verstrekken op een manier en in een vorm die nu nog niet beschikbaar is in Suriname. Onze artikelen zijn speciaal geselecteerd op hun hoge nieuwswaarde en hun toepasbaarheid in de praktijk. Wij geven achtergrond informatie over de actuele ontwikkelingen die van belang zijn voor Suriname en ook voor potentiële investeerders in Suriname. Er is een goede verhouding tussen het redactioneel deel en advertenties, zodat onze lezers daadwerkelijk geholpen zijn door de informatie die wij opnemen in ons magazine.

De wekelijkse nieuwsbrief van EFM Magazine werd in de afgelopen anderhalf jaar zo populair dat we besloten hebben om volledig digitaal te gaan. De nieuwsbrief wordt momenteel elke week gelezen door zo’n 1200 trouwe abonnees en nog enkele honderden lezers via de website.

Wie zijn al deze mensen?
 U kunt gerust zijn, het zijn échte mensen en geen computers, online robots of niet-actieve emailadressen. Onze mailing is geen onpersoonlijke bulk mail, noch is het ongewenste junk mail. De abonnees zijn door ons zorgvuldig gescreend en bestaan uit Surinaamse bedrijven en hun managers en medewerkers, professionals en zelfstandigen, ministeries en andere overheidsinstanties en tot slot overige individuen en studenten van de HBO instituten en de universiteit. We kunnen u verzekeren dat degenen die uw advertentie moet zien, ertussen zitten! 

De onderwerpen blijven draaien om onze drie vertrouwde hoofdthema’s: Economie, Financieel en Management (EFM). Ook in het digitale magazine zullen er interviews met Surinaamse ondernemers geplaatst worden en zullen er actuele onderzoeken en nieuwsitems belicht worden. Hebt u een nieuw product of speciale aanbieding voor de lezers? Ook u kunt in aanmerking komen voor een interview in ons digitaal magazine! Daarnaast hebben we in de nieuwsbrief ruimte voor blogs en columns. Bent u specialist in een bepaald vakgebied en wilt u regelmatig iets schrijven? We bespreken graag de mogelijkheden met u.

 

Ons digitaal bereik is ruim tweemaal zo groot als het bereik dat we hadden met het gedrukte magazine. Onze lezers hoeven het magazine niet meer te kopen in de winkel; het komt vanzelf en helemaal gratis naar ze toe, elke week opnieuw. Niet-abonnees kunnen de nieuwsbrief elke week online lezen op onze website en iedereen kan zich anytime gratis abonneren. 


 

Adverteren
U kunt zowel in het nieuwe digitale magazine adverteren, als op onze website.

De prijzen en formaten vind u hier. Uw advertentie verschijnt vier weken lang, waarbij u de mogelijkheid heeft om zonder extra kosten elke week een nieuwe ad aan te leveren (in hetzelfde formaat). Dus vier advertenties voor de prijs van één. Daarnaast brengt digitaal adverteren nog meer voordelen met zich mee. We hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet. 

De voordelen voor u

-          Goedkoper adverteren!
-          De mogelijkheid om elke week een nieuwe ad aan te leveren, zonder extra kosten!
-          Een leuke korting wanneer u besluit vaste adverteerder te worden!
-          Zeer groot en vertrouwd bereik in Suriname, zowel zakelijk als niet-zakelijk (échte mensen)!
-          No bulk, no junk promise!
-          Doorklik-link naar uw website of social media page!
-          Vaker en interactiever!

De voordelen voor onze lezers

-          Gratis (!) elke week praktische vakartikelen en vaknieuws in de inbox.
-          Gratis (!) op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen in Suriname.
-          Op de hoogte blijven van nieuwe producten en diensten van aanbieders en bedrijven.
-          Op de hoogte blijven van trainingen en workshops.
-          Als één van de eersten aanbiedingen en kortingen van bedrijven ontvangen (door middel van advertenties en digitale coupons).

Kernwoorden

Informatief, inspirerend, handig, zakelijk, vaknieuws


E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Telefoon

07173076, 08571358 of 459483

 

Website

www.ir-pe.com

www.facebook.com/EfmMagazine