Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

EFM Magazine


EFM banner

EFM Magazine

EFM Magazine is een zakelijke nieuwsbrief en verschijnt elke week in digitale vorm. 
Het doel is het verstrekken van objectieve, duidelijke en goed bruikbare informatie voor werkgevers, werknemers, ondernemers, zelfstandigen en andere professionals.

Vanaf augustus 2012 verscheen EFM Magazine elk kwartaal in gedrukte vorm. Na vier succesvolle jaargangen, zijn we met ingang van februari 2016 een nieuw pad ingeslagen. Vanaf nu bestaat EFM Magazine in digitale vorm en is het helemaal gratis voor de lezer! 


Benieuwd naar de nieuwsbrief?

Bekijk hier een voorbeeld!

 
Concept
We werken met een uniek concept. Uniek in die zin dat wij informatie verstrekken op een manier en in een vorm die nu nog niet beschikbaar is in Suriname. Onze artikelen zijn speciaal geselecteerd op hun hoge nieuwswaarde en hun toepasbaarheid in de praktijk. Wij geven achtergrond informatie over de actuele ontwikkelingen die van belang zijn voor Suriname en ook voor potentiële investeerders in Suriname. Er is een goede verhouding tussen het redactioneel deel en advertenties, zodat onze lezers daadwerkelijk geholpen zijn door de informatie die wij opnemen in ons magazine.

De wekelijkse nieuwsbrief van EFM Magazine werd in de afgelopen anderhalf jaar zo populair dat we besloten hebben om volledig digitaal te gaan. De nieuwsbrief wordt momenteel elke week gelezen door zo’n 1200 trouwe abonnees en nog enkele honderden lezers via de website.

De onderwerpen blijven draaien om onze drie vertrouwde hoofdthema’s: Economie, Financieel en Management (EFM). Ook in het digitale magazine zullen er interviews met Surinaamse ondernemers geplaatst worden en zullen er actuele onderzoeken en nieuwsitems belicht worden. Hebt u een nieuw product of speciale aanbieding voor de lezers? Ook u kunt in aanmerking komen voor een interview in ons digitaal magazine! Daarnaast hebben we in de nieuwsbrief ruimte voor blogs en columns. Bent u specialist in een bepaald vakgebied en wilt u regelmatig iets schrijven? We bespreken graag de mogelijkheden met u.

De voordelen voor onze lezers

-          Gratis (!) elke week praktische vakartikelen en vaknieuws in de inbox.
-          Gratis (!) op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen in Suriname.
-          Op de hoogte blijven van nieuwe producten en diensten van aanbieders en bedrijven.
-          Op de hoogte blijven van trainingen en workshops.
-          Als één van de eersten aanbiedingen en kortingen van bedrijven ontvangen (door middel van advertenties en digitale coupons).

 


EFM Magazine informeert en inspireert onze lezers.